Arlequin Photography gaat veranderen!

Lieve iedereen,

… Ik heb geen idee hoe ik dit op “de juiste manier” aan jullie moet vertellen, dus ga ik het in plaats daarvan op “mijn manier” vertellen. En dat betekent dat deze boodschap erg casual gaat zijn.

Wellicht heb je al gemerkt dat er wat veranderingen hebben plaatsgevonden op de social media accounts (Facebook, Instagram, Twitter), zoals dat de namen en de adressen ervan ineens anders zijn. Dit is omdat Arlequin Photography gaat VERANDEREN!
We (ja, WE!, ik kom hier zo op terug) gaan upgraden van “photography” naar “magazine”, waardoor de naam gaat veranderen van Arlequin Photography naar Arlequin Magazine!

 

Een nieuwe website

Arlequin Photography zal blijven bestaan, maar zal dienst gaan doen als fotografie portfolio om de magazine pagina te ondersteunen.
Daarom zullen alle artikelen verhuizen naar https://www.arlequin-magazine.com/ en zullen sommigen een makeover krijgen om beter bij de nieuwe stijl van het project te passen.
Je kunt de nieuwe website al bezoeken, maar houdt wel even in je achterhoofd dat het nog werk in uitvoering is, dus dingen kunnen willekeurig toegevoegd of verwijderd worden. (Dus uh, betreden op eigen risico? 😛 )
Ik zal de officiële datum dat het magazine live gaat in de nabije toekomst via social media bekendmaken.

 

Wacht even, je zei we…?

Ja. Ja dat klopt, dat zei ik inderdaad. Ik ben dit project als duo gestart in 2009 en dat duurde ongeveer tot 2012. Vanaf dat moment ben ik de enige geweest die aan dit project gewerkt heeft, en voor zover jullie kunnen zien zal ik nog steeds de enige zijn. Ik ben nog steeds degene die de artikelen en fotografie verzorgt, maar ik heb nu iemand die me officieel achter de schermen helpt: Alex.

Nieuwe toevoeging: Taal-hulp
Dankzij Alex kunnen we nu meer aanbieden dan alleen entertainment. We kunnen ook taal services (vertalingen, interpretaties, proeflezen, etc.) voor Nederlands, Engels, Duits, Braziliaans Portugees en Japans.

En grafisch ontwerp
Daarnaast zullen we ook beginnen met het aanbieden van grafisch- en web design. Ik denk dat dit voor zichzelf spreekt in de zin van wat het precies is, maar zo niet vraag het dan gerust via de websites of social media!

 

Wat gaat er nu gebeuren?

Zoals ik al zei, Arlequin Photography is aan het verhuizen naar en veranderen in Arlequin Magazine op het nieuwe domein. Alle content die je hier op Arlequin Photography ziet is eerder deze week al naar Arlequin Magazine verplaatst (een volledige kopie waar ook jullie comments en statistieken -ook al kunnnen jullie die niet zien- bij zitten). Ik ga alle interactie -met uitgang van het contactformulier- op Photography blokkeren nadat deze post live gaat, en artikelen zullen langzaam verdwijnen van Photography tot alleen de foto’s die ik door de jaren heen gemaakt heb nog overblijven. (En deze post, voorlopig.)
Dus schrik niet! We gaan niet weg, we zijn druk bezig met het intrekken in ons nieuwe huis op het web!

Dit betekent ook dat er geen nieuwe content zal zin totdat de verhuizing klaar is. Sorry daarvoor! Maar er zullen in de toekomst meer en leuke artikelen komen, dat beloof ik!

Voel je vrij om al met de Magazine website en social media om te gaan (bezoeken, commentaar achter te laten, etc.), ook al staat het nog in de steigers. Ik las en hoorde jullie feedback, ideeën en suggesties altijd graag, en dat zal zeker niet veranderen!

Tot snel!

~ Stephany (Arlequin) van Arlequin MAGAZINE 😉